Teamscan

Teamscan voor de zorg

Binnen de zorg is behoefte aan goed op elkaar afgestemde teams. Dit bevordert goede samenwerking en is zelfs een voorwaarde voor een goede werksfeer. Dat dit bijdraagt aan het welzijn van de cliënt spreekt voor zich. Bij CereinSelect helpen wij u graag om de competenties binnen uw team te meten. We doen dit met onze teamscan. Voor meer informatie over de soorten scans en  teamscans die wij inzetten zie ook Soorten Scans

Wat meten we?

Een teamscan dient ervoor om talent te meten. We doen dit door gebruik te maken van onze TalentScan. Onze TalentScan is een specifiek assessment dat we gebruiken om een goed beeld van de individuele medewerkers te krijgen. We testen zowel intelligentie als competenties en voegen de resultaten samen om zo een goed beeld van de medewerker te krijgen. Zo krijgt de medewerker zelf ook inzicht in zijn talenten. Onze nadruk ligt erop om te laten zien waar de medewerker het beste tot zijn recht komt.

Vervolgens voegen we de individuele resultaten samen tot een teamscan. Zo kunnen we goed zien welke competenties al aanwezig zijn en waar nog behoefte aan ontwikkeling is.

Hoe gebruiken we de resultaten?

De resultaten van de individuele TalentScan en de Teamscan gebruiken we in de eerste plaats om te zien of de aanwezige competenties passen bij wat nodig is in het team. We kijken dan of alle benodigde rollen in het team goed ingevuld kunnen worden. We maken hiervan een rapport.

Coaching?

Het kan zijn dat uit de Teamscan blijkt dat er bepaalde competenties niet erg aanwezig zijn. Een oplossing hiervoor kan zijn om het werving- en selectiebeleid hierop aan te passen. Het kan ook zijn dat uit de Teamscan blijkt dat de aanwezige competenties meer ontwikkeld kunnen worden. CereinSelect kan dan coaching aanbieden om hierbij te helpen. Ook kan er de behoefte zijn om bepaalde competenties meer te integreren. Ook hierbij kunnen wij coaching aanbieden om dit proces te verbeteren. De coaching heeft als doel om de juiste medewerker op de juiste plaats te krijgen. Ons doel is de talenten van de medewerkers gebruiken om zo tot betere dienstverlening te komen. Kijk ook eens bij Soorten Teamscans voor een overzicht van de teamscans die wij aanbieden.
Vacature categorieën
Actuele vacatures
    klik hier...
inRegio IJsselland
Contact 
CereinSelect 
Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@cereinselect.nl
© Copyright 2019 CereinSelect Over CereinSelect
OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.