Soorten Scans

Scans en Testen

Het doel van CereinSelect is om altijd een passende Scan of Test specifiek voor de zorg te kunnen bieden. Dit is dan ook altijd maatwerk. De gewenste competenties en uw visie zijn hierbij voor ons leidend. Wij denken hierin graag mee. Wij specialiseren ons in Teamscans voor de zorg. Een aantal mogelijkheden zijn:

 • ZelfZorganisatieScan
  Met dit teamassessment voor de zorg kijken we naar de sterke en zwakke punten van uw team specifiek als het gaat over zelforganisatie. Aan de hand daarvan kunnen wij adviseren over welke rollen voor zelforganisatie in het team aanwezig zijn. We brengen daarmee de ontwikkelpotentie in kaart. Ook geven we indien nodig advies over hoe u uw team verder kunt versterken.

 • KW-Scan
  Onze scan voor 'Kleinschalig Wonen'. Ook bij deze Teamscan kijken we individueel en collectief naar de aanwezige competenties en niveau. We testen bij deze Teamscan ook specifiek naar de motivatie van medewerkers voor kleinschalig wonen. Op deze manier kunnen wij een goed beeld vormen van de competenties van het team als het gaat over kleinschaligheid.

 • OpleidingsScan
  Als uw medewerkers deel gaan nemen aan een opleiding wilt u graag van tevoren weten of alle medewerkers de capaciteiten in huis hebben om de opleiding met goed gevolg af te ronden. Met de OpleidingsScan krijgt u een objectief beeld van de intelligentie en persoonlijkheid van uw medewerkers. Wij adviseren over de uitkomsten bij deze scan en schatten het risico in. Dit is een Talentscan waarbij de talenten van de medewerkers worden ontdekt.
 • Scan voor Vrijwillgerscoordinatoren
  De scan voor vrijwilligerscoordinatoren geeft inzicht in hoe medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen in de omgang met vrijwilligers. Deze scan is specifiek bedoeld voor medewerkers met een coordinerende functie. Vanuit jouw werkwijze geven we je praktische tips om je te verbeteren in je werk.

 

 

 • MantelzorgersScan
  Samenwerken met mantelzorgers en vrijwilligers eist net dat beetje meer van zorgmedewerkers. Niet alleen is samenwerking belangrijk, maar een goede samenwerking zorgt voor grotere tevredenheid over de zorgverlening. Vrijwilligers en mantelzorgers en zorgverleners kunnen veel van elkaar leren. Zijn medewerkers hiertoe in staat? Bij deze scan kijken we in hoeverre medewerkers over competenties beschikken die van vitaal belang zijn voor de samenwerking met mantelzorgers en vrijwilligers. Graag denken wij mee over eventuele coaching na een scan.

 • OMA-Scan
  De Omgaan Met Agressiescan, of kortweg OMA-scan biedt inzicht in hoe medewerkers omgaan met agressie of onbegrepen gedrag. Bewustworden van het eigen gedrag is de sleutel in het omgaan met moeilijke situaties. Met de OMA-scan ontvangen de medewerkers inzicht in hun eigen voorkeursstijl in het omgaan met agressie of onbegrepen gedrag. De OMA-scan geeft ook een antwoord op de vraag waar medewerkers nog kunnen verbeteren.

 • DBC-Scan 
  Voor activiteitenbegeleiders die als dagbestedingscoach aan de slag gaan begint een heel nieuw avontuur. Met onze DBC-Scan helpen wij de dagbestedingscoach alvast op weg. Dit doen we door competenties in kaart te brengen. Ook bieden wij coaching ( en training via www.cerein.nl  ) om de omslag tot een succes te maken. De DBC-Scan wordt ook ingezet om de veranderingen in gedrag te meten vóór en na een training. Deze scan laat heel duidelijk zien welke rol Welzijn speelt in de organisatie en ook hoe individuele medewerkers hier in staan. Bij de training van Dagbestedingscoach kan er ook een scan worden ingezet die het resultaat van de training meet. Bij deze nameting staat de borging van het geleerde centraal.

Uiteraard kunnen wij meer bieden. Wij stemmen ons aanbod af op de vraag. Zorggerelateerde Teamscans in allerlei situaties zijn mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Vacature categorieën
Actuele vacatures
    klik hier...
inRegio IJsselland
Contact 
CereinSelect 
Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@cereinselect.nl
© Copyright 2019 CereinSelect Over CereinSelect
OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.