Soorten Assessments

Onze assessments

Wij zijn een assessmentbureau voor de zorg en bieden specialistische assessments en talentscans aan. De samenstelling van de assessments en talentscans is afhankelijk van de vraag. De interpretatie en inzet hangen af van de vraagstelling. Uiteraard hebben wij ook de mogelijkheid om andere zorgspecialistische assessments in te richten.

 • Selectie Assessment
  Met een selectieassessment brengen wij kwaliteiten en karaktereigenschappen in kaart. Deze vorm van assessment wordt gebruikt bij een werving- en selectieprocedure om de kans op een goede match te vergroten. Voor het selecteren van diverse medewerkers zijn verschillende assessments mogelijk.

 • Ontwikkel Assessment
  Medewerkers waarvan u het ontwikkelpotentieel wil inschatten kunt u laten deelnemen aan een ontwikkelassessment. Deze test is gericht op de competenties van uw medewerker. U krijgt een algemeen beeld van de capaciteiten van de werknemer in relatie tot een functie of organisatieontwikkeling. Met de uitkomst van de testen wordt duidelijk wat de doorgroeimogelijkheden zijn.

 • CompetentieScan
  Inzicht krijgen in de competenties van uw medewerkers? Onze CompetentieScan meet de competenties van uw medewerker en maakt de competenties inzichtelijk. CereinSelect meet specifiek de competenties die gewenst zijn en laat zien in welke mate uw medewerker over de benodigde competenties beschikt. Deze CompetentieScan is speciaal voor de zorg, maar wij bieden ook in samenwerking met NCP Groep andere competentie gerelateerde assessments aan. 

 • Loopbaanassessment
  Deze vorm van assessment wordt vaak ingezet bij bijvoorbeeld outplacement trajecten of interne reorganisatie. De werknemer krijgt hiermee een objectief beeld van competenties en mogelijkheden.

 • TalentScan
  Benieuwd waar uw medewerkers het verschil kunnen maken? Met onze TalentScan kunt u een cadeautje geven aan uw medewerkers. U geeft uw medewerkers inzicht in hun persoonlijkheid en vooral ook hun talent. We zetten de TalentScan vaak in voor medewerkers die in een zelforganiserend team gaan werken. We kunnen de resultaten gebruiken om een ZelfZorganisatieScan te maken. Voor meer informatie over de ZelfZorganisatieScan zie ook: Soorten Teamscans.

 • 360 graden feedback
  De beproefde 360 graden feedback methode specifiek voor de zorg. Wanneer u inzicht wil krijgen in de communicatie tussen medewerkers is de 360 graden feedback tool onmisbaar. Deze wordt vooral ingezet om een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen voor medewerkers en te reflecteren op communicatie. 

 • Online assessment
  Online testen worden vaak ingezet als u een globale inschatting wil maken van de kennis, capaciteiten en karaktereigenschappen van een groep medewerkers.

 • ZelfreflectieScan
  Uw medewerkers inzicht geven in hun eigen functioneren op basis van betrouwbare wetenschappelijk onderbouwde profilering? De ZelfreflectieScan laat uw medewerkers in de spiegel kijken. Op een positieve manier laten wij zien wat de talenten en valkuilen van uw medewerkers zijn zodat zij ook in de praktijk hiermee aan de slag kunnen.

 • TeamcoachScan
  De TeamcoachScan is een assessment speciaal voor de teamcoach. Van een teamcoach worden bepaalde capaciteiten en vaardigheden verwacht. CereinSelect meet deze capaciteiten en vaardigheden. De TeamcoachScan kan worden gebruikt om te meten of de stijl van de teamcoach overeenkomt met de eisen van de organisatie. We bieden deze scan aan in drie opties. Een quickscan, een verkort assessment en een uitgebreide variant.


Vacature categorieën
Actuele vacatures
    klik hier...
inRegio IJsselland
Contact 
CereinSelect 
Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@cereinselect.nl
© Copyright 2019 CereinSelect Over CereinSelect
OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.