Assessments: talent meten

Waarom een assessment?

Bij CereinSelect verzorgen we diverse soorten assessments. Het soort assessment is afhankelijk van het doel. CereinSelect gebruikt assessments bij het bepalen van de talenten en/of het ontwikkelpotentieel van mensen. Het assessment maakt ook deel uit van de recruitmentprocedure overigens. CereinSelect meet talent!

De uitkomsten van de assessments zijn objectief en wetenschappelijk onderbouwd.

Waarom kiezen klanten voor CereinSelect?

Bij CereinSelect werken we snel en zorgvuldig: als het moet, geven we uitslagen direct mee en leveren we de volgende dag het psychologisch rapport. Omdat we zijn aangesloten bij de branchevereniging NIP, voldoen al onze rapportages aan hun strenge richtlijnen. We handelen altijd vanuit respect: wij oordelen niet over mensen, wij beoordelen hun capaciteiten op basis van een van te voren vastgestelde vraag.

Het is ontzettend belangrijk om altijd van tevoren de vraag duidelijk en helder te krijgen. Je krijgt antwoord op de vraag die je stelt. Dat klinkt logisch, maar is soms ingewikkeld. Als de vraag niet specifiek genoeg is, kan het zijn dat de verwachtingen van het assessment niet worden waargemaakt. Is de vraag de je stelt, ook datgene wat je eigenlijk wilt weten? Als u wilt weten of iemand geschikt is als toekomstig directeur van uw bedrijf, is het niet voldoende om deze persoon alleen te testen op zijn algemene managementvaardigheden. Door een verkeerde vraagstelling kan het zijn dat de uitkomst van het assessment goed is, maar het functioneren niet. Een persoonlijke benadering, goed luisteren naar wat een klant vertelt, en betrokkenheid is belangrijk. Dat vinden wij bij CereinSelect belangrijk.

Kennismaken?

Bent u op zoek naar een assessmentbureau? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
Vacature categorieën
Actuele vacatures
    klik hier...
inRegio IJsselland
Contact 
CereinSelect 
Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@cereinselect.nl
© Copyright 2019 CereinSelect Over CereinSelect
OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.