Assessment Center CereinSelect

Assessment Center CereinSelect

Hoe functioneert mijn team? Welke mogelijkheden zijn er voor mijn medewerkers? En is dit de kandidaat die het best bij mijn organisatie past? Een assessment geeft antwoord op deze vragen en biedt zekerheid. Het assessment geeft u inzicht in iemands kennis, capaciteiten en karaktereigenschappen. Al onze assessments zijn specifiek voor de zorg. Wij bieden assessments aan voor teams die werken met bijvoorbeeld zelforganisatie en kleinschalig wonen. Ook wordt het assessment vaak ingezet voordat aan een opleidingstraject wordt begonnen om het ontwikkelpotentieel in te schatten. CereinSelect biedt naast het assessment ook teamscans, die hier te vinden zijn.

Soorten assessments

Benieuwd welke soorten assessments wij kunnen bieden? Kijk hiervoor bij Soorten Assessments.

Waarom kiezen voor het Assessment Center van CereinSelect?

Onze assessments bestaan uit onder meer persoonlijkheidstesten, intelligentietesten en praktijkopdrachten. Best spannend. Daarom proberen we kandidaten zo goed mogelijk op hun gemak te stellen.

Wij werken met deskundige psychologen die zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Onze rapportages worden geschreven zodat iedereen ze ook kan begrijpen.

Voelen kandidaten zich ontspannen, dan is het resultaat van het assessment optimaal. En kunt u een weloverwogen keuze maken.

Kennismaken?

Bent u op zoek naar een assessmentbureau voor zorg- en welzijn? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
Vacature categorieën
Actuele vacatures
    klik hier...
inRegio IJsselland
Contact 
CereinSelect 
Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@cereinselect.nl
© Copyright 2019 CereinSelect Over CereinSelect
OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.